Nyfiken på: Almedalen #3 – PR-konsulternas bästa tips

Anna Bergkvist från Styrelsepost samtalar med Silvia Kakembo, byråchef på Arena Opinion och Erik Arroy Elvén, PR-konsult på Westander. Silvia har tidigare varit ordförande för Sveriges Ungdomsråd, chef inom Sveriges Elevkårer, organisationsutvecklare på SSU och och arbetat som politiskt sakkunnig på Finansdepartementet och Erik har varit generalsekreterare för Pliktrådet, utredare på TCO, expert på Ungdomsbarometern och ordförande för Sveriges förenade studentkårer. De delar med sig av sina bästa tips för hur man som mindre aktör kan nyttja veckan för sitt påverkansarbete.

När vi från Styrelsepost var på plats i somras slogs vi av hur få röster från civilsamhället som hördes. Vi vill nu göra vad vi kan för att ändra detta genom att inför Almedalsveckan 2023 hålla flera seminarier för att stärka civilsamhällets deltagande genom att sprida vår och andras kunskap.

Vill du vara säker på att du får inbjudningarna till Nyfiken på – prenumerera på vårt nyhetsbrev: https://styrelsepost.se/nyhetsbrev/